ESP  CAT  ENG

The shelter of a wall

1 copia

  The Shelter of a wall Allà la veig!, de feixes i boscos rodejada, amb sos pallers que daura del sol ponent la llum. Ja veig ses parets, sa rústega teulada, sa negra xemeneia que de la llar sagrada al cel aixeca el fum.   La masia, Francesc Casas i Amigó We are in Baix ... +

ESP  CAT  ENG

Selected FAD Award 2021

27mas14 730

The jury of the FAD Awards, made up of Fabrizio Barozzi, Agnès Blanch, Daria de Seta, Manel Marín, Pedro Matos Gameiro and Rosa Rull, has selected our work 27 + 14 in the interior design category of the 63rd edition. Many thanks to the jury for choosing this job. Congratulations to the rest of the ... +

ESP  CAT  ENG

Selected VIII Edition Enor Architecture Award

MC22 ENOR 2020

The Jury of the VIII edition of the Enor Elevators Architecture Prize, made up of Carlos Seoane (president), Carlos Quintáns (secretary), Emilio Tuñón (Enor 2017 Grand Prize), Graça Correia, Arturo Franco and María González, has selected our Refurbishment of 8 flats in Ciutat Vella in recognition of its architectural qualities. Thank you very much to the jury for choosing our ... +

ESP  CAT  ENG

Selected VIII Edition Enor Architecture Award

cb17 enor 2020

The Jury of the VIII edition of the Enor Elevators Architecture Prize, made up of Carlos Seoane (president), Carlos Quintáns (secretary), Emilio Tuñón (Enor 2017 Grand Prize), Graça Correia, Arturo Franco and María González, has selected our Refuge for a weekend in recognition of its architectural qualities. Thank you very much to the jury for choosing our proposal! ... +

ESP  CAT  ENG

LLEÓ HOUSE

01 copia

BETWEEN BALCONIES We are inside a 30m2 apartment located on the first floor of a multi-family building built in 1900 in the Raval district of Barcelona. The house retains a type of narrow high-rise bay that houses a blinded interior room, a bathroom that ventilates through a dark courtyard and a kitchen-living room that receives ... +

ESP  CAT  ENG

CAVEA

01

OPEN CENTER OF ARCHITECTURE OF BARCELONA The previous analysis allows us to deduce some starting conditions: there is currently a disconnection between the Isidre Nonell square and the New Square, making Calle dels Capellans very residual; plants such as the loft or the first floor of La Capell are inaccessible (the P-2 itself has a ... +